top of page
swan1.jpg

SKREDDERSYDD TEMA

 

Ut fra anledning, behov og interesser skreddersyr vi gjerne en guidet tur for store og små grupper. En byvandring kan f.eks. kombineres med et besøk på restaurant eller pub, øl-smaking, piknik, musikalsk underholdning  o.l. Guiden plukker dere opp og avrunder turen der det er ønsket. Norio sørger for «det lille ekstra» som gjør turen personlig. Sammen finner vi frem til den beste løsningen ut fra tilgjengelig budsjett - her er mulighetene mange. Vel møtt!

 

 

 

NYHET! HISTORISK SEILAS PÅ OSLOFJORDEN

Bli med på en unik seilas langs Oslos sjøside. Swan har vært et begrep innen seiling helt siden 1959, og S/Y  Blue Ghost er et vakkert syn med sine 55 fot.
 

Opplev byen sett fra fjorden mens dere seiler gjennom skjærgård og sjøfartshistorie.
Med plass til 12 personer på en dagstur kan dere dingle med beina over ripa, mens guiden forteller om fjordbyen og livet både over og under vann.
Dere bestemmer selv hvor dere vil gå ombord og seile i havn.

Norio legger opp et individuelt program og kan leie fjordens vakreste dame for sommeravslutning eller andre festlige anledninger. Du kan også ta direkte kontakt med swancharter for mer informasjon. Velkommen ombord!

veterantrikk.jpg

Lei en vakker seilbåt  på omvisning med Oslo-guide Martine Eriksen.

blue ghost logo.jpg

LEI EN TRIKK! PÅ HEISATUR MED GUIDE

En original og minneverdig opplevelse for grupper på 20 – 38 personer! Ønsker dere en firmafest eller familiesammenkomst utenom det vanlige er dette tingen. «Blåtrikken» fra 1913 vekker oppsyn når den kommer kjørende i all sin prakt gjennom Oslos gater.
 

Å sitte tett sammen med litt god mat og drikke mens den skrangler avgårde skaper samhold og glede. Guiden tar dere med på en underholdende reise gjennom Oslos historie og fremtidsplaner. Dere bestemmer selv hvor dere vil stige på og av, alle trikkeholdeplasser i byen står til disposisjon. Ønsker dere musikalsk underholdning og bevertning underveis sørger vi gjerne for det. Norio bestiller veterantrikk og legger opp et individuelt program ut fra gruppens behov og tilgjengelig budsjett.

Her er det mange muligheter. Bli med på heisatur med guide!

 
 
 
 
SOMMERAVSLUTNING OG JULEBORD

Sett et personlig preg på sommeravslutningen eller julebordet. En byvandring kan gi nytt og spennende påfyll til venner, familie, kollegaer og forretningsforbindelser. Levende og personlig formidling av Oslos historie og framtidsplaner setter en fin ramme rundt begivenheten.
La deg inspirere av norios turforslag og ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

 

GAVEKORT

Hva med å gi bort en privat byvandring med Oslo - guide som gave? Dette er en original ide for både vennegjengen,  familien, forretningsforbindelser og kollegaer. For en lukket gruppe på minimum 10 personer tilbyr norio flotte gavekort  for 200,- NOK per stk. - med eller uten julemotiv.

Bli inspirert av våre turforslag og gled flere med en overraskende gave. Gavekortene er gyldig i ett år.

bottom of page