top of page

TILBAKEMELDINGER GUIDING:

Ja , i dag har tilbakemeldingene rullet inn og jeg kan trygt slå fast at dette var veldig vellykket for deltagerne. Du er en god guide som fanger vår interesse med din innsikt og viten. Dessuten er du så «levende» at det er lett å både høre og forstå det du formidler. Vi gir deg terningkast 6 Martine. Tusen takk for at du tok runden med oss.

Vi hadde også en veldig fin runde i Nbank og avslutningen på Dubliner med saftige hamburgere og øl gjorde dette til en helt fortreffelig ettermiddag/kveld.

Tusen takk for oss –på vegne av hele gjengen.

Erik Sandsdalen 13.06.2019

---

-7 heldige udirfolk fikk være med på en flott rundtur på Tøyen og Grønland i regi av Zonen på torsdag.
Hovedvekten var på street art-satsingen på Tøyen, men turen ble så mye mer:
Vi fikk være med inn i biblioteket der 10-15-åringer på Tøyen har en trygg frisone, der voksne som oss bare slipper inn et par meter innenfor dørene; vi så utallige, smarte byplangrep for å skape tilhørighet, for innvandrere og for etnisk norske; vi fikk byhistorie på gateplan og høyt oppe, som på taket på gården som vis 7 heldige udirfolk fikk være med på en flott rundtur på Tøyen og Grønland i regi av Zonen på torsdag.
Hovedvekten var på street art-satsingen på Tøyen, men turen ble så mye mer:
Vi fikk være med inn i biblioteket der 10-15-åringer på Tøyen har en trygg frisone, der voksne som oss bare slipper inn et par meter innenfor dørene; vi så utallige, smarte byplangrep for å skape tilhørighet, for innvandrere og for etnisk norske; vi fikk byhistorie på gateplan og høyt oppe, som på taket på gården som huser Lyst/Grådig, der de to amazonene med lyktene lyste viden rødt i gamle dager og signaliserte at her lå det et bordell; og vi endte på Kutørjet (ved Smalgangen), der mang en ungdom fra landet ble lurt opp i stry.
Det var plass til flere enn oss syv, så neste gang kommer vel du?
 

Helge Lund, Utdanningsdirrektorratet

---

- Tusen takk for omvisningen langs Akerselva i går. Arr.kommiteen har fått så mange positive tilbakemeldinger, du var helt super Martine!

Ellisiv Halvorsen

---

- Tusen, tusen takk for en fantastisk morsom, og ikke minst interessant og lærerik vandring i byen. Vi var kjempefornøyde. Oslo-guide Martine Eriksen er en veldig kunnskapsrik og god forteller.

Fredrik Dahl

 

- Vi i kulturgruppen takker for nok en ny lærerik og hyggelig tur den 05.05 2017 med vår kjære tur-guide Martine.

Denne gangen gikk turen langs vakre Alnaelva med sjarmerende Vålerenga,  hvor vi fikk lære om spennende industri- og by historie. 

Martine er kunnskapsrik,  og har en genuin og inspirerende  fortellerglede. Stoffet formidles på en tydelig  og pedagogisk måte,  som vekker nysgjerrighet til å utforske og lære mer.

Kulturgruppen har nå vært med på samtlige turer som er presentert på hjemmesiden.  Vi ønsker nå å oppleve turene på nytt fordi de alle på hver sin måte er like flotte.  Vi anbefaler vår tur-guide Martine på det varmeste.

 

For kulturgruppen

Mette Cappelen

 

---

- Samarbeidet med Martine Eriksen i Norio har vært en meget positiv opplevelse. Fra første kontakt var hun imøtekommende, lydhør og kunnskapsrik, samtidig som hun diskret kom med innspill for å skreddersy en optimal guidet tur for meg. Hun forberedte seg grundig, og før turen hadde vi god kommunikasjon om oppdateringer og endringer.
Med stor fortellerglede og ydmykhet for deltakernes supplerende innspill og spørsmål, ble turen med Martine en dynamisk historietime inkludert fysisk aktivitet, humor og solbærtoddy til glede for alle som deltok.
Jeg kan varmt anbefale Martine Eriksen til andre!


Marianne
 

---

 

- Byvandring med Norio Martine er en herlig opplevelse hvor du blir lurt inn i historiene som ligger bak bygninger, ruiner, åssider og elveos. Det blir aldri det samme å gå ned Oslos trafikkerte Rådhusgate for eksempel – du kikker opp og ser etter det første og det andre rådhuset, og blir prøver å huske hvor langt fjorden kom opp i kvadraturen. Kunnskapen triller inn med historie fra kultur, arkitektur og arkeologi, men menneskene og by-originalene som preget tiden får også sin plass.  Byen blir litt mer din rett og slett».


Anette Simonsen
 

---


- En tur med Martine Eriksen er en fantastisk opplevelse!  Hennes entusiasme og kunnskap er en glede å bli kjent med og hun får meg til å bli skikkelig glad i Oslo!  
Jeg har gått på Ekeberg og fått lære masse om byen vår og ikke minst kunstverkene i Rignes-parken.  Turen fra det gamle Oslo til det nyeste området rundt Bjørvika er også en opplevelse, Kvadraturen likeså!
Nå gleder jeg meg til å oppleve Akerselva med Martine.
Jeg anbefaler en guidet tur med Martine på det varmeste, alle jeg har tatt med på mine turer har blitt like begeistret som meg."
 
Tone Rosenberg Breivik

 

---

 

- Takk for fantastisk inspirerende og kunnskapsfylte  byvandringer .
Din formidlingsevne er unik ! Gleder meg til neste mulighet. 

 

Heidi Gulbrandsen, ReDE interiørdesign 

 

---


- En innsiktsfull og morsom byvandring, med en god blanding av historiske og moderne begivenheter, formidlet av en sprudlende byguide.

 

Hilsen Henning , Peab
 
----

- Martine har en unik og levende formidlingsevne av Oslo bys historie lag på lag. Vi ble tatt med på en reise i tid og rom, så levende fortalt at vi følte at vi var der. Som deltaker på flere byvandringer, med kunder og som privatperson anbefaler jeg det på det varmeste. 

 

Anne-Lise Øien, Partner, Realkapital Corporate Finance

 

----


- Det er en berikelse og til stor inspirasjon å få være med på Oslovandring med Martine som guide! Vi har vært en gruppe som har fått guiding flere ganger både i Middelalderparken, ved Operaen, Barcode, Grønland, Kvadraturen, Akershus festning og i Ekebergparken. 

De store perspektivene trekkes fra gammel historie til nåtidens byutvikling og fremtidsvisjoner. Slik blir både levd liv, arkitektur, kultur og byutvikling satt i en ny og spennende sammenheng. Innimellom kommer personlige historier om mennesker gjennom historien og morsomme detaljer og historier. Vi får øynene opp for hvor innholdsrik byen er, og hvor store forandringer menneskene og byen har gått igjennom. Hele opplevelsen er svært inspirerende og lærerik!
Hjertelig takk til Martine, jeg anbefaler henne på det aller varmeste! 

 

Cathrine Bang, 100%Bang design

Dette mener deltagerene:

bottom of page