top of page


Norio har  spesialisert seg på formidling av Oslos historie, og norsk som fremmedspråk. Vi tilbyr profesjonell norskundervisning, og byvandringer i Oslo med guide på både norsk, tysk og engelsk.


En byvandring tar deg med på en reise tilbake i tid og spenner buen inn i framtidens Oslo. Den kan bestilles separat eller integreres i et norskkurs.

Undervisningen kan gjennomføres hjemme hos eleven, på den enkelte arbeidsplass, eller i våre lokaler.

 

Vi er opptatt av fleksibilitet og  «det lille ekstra». Les gjerne tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltagere  og fra guidede turer.

Norio drives av Martine Eriksen som er født og oppvokst i Oslo.
Hun har over 20 års erfaring som lærer i norsk som fremmedspråk, og underviser studenter fra alle verdensdeler på ulike nivåer.
Etter flere år som norsklærer i Tyskland  har hun stor ekspertise, og tilbyr spesielt tilrettelagte norskkurs for tysktalende.
 

Norio er tilknyttet et bredt nettverk blant autoriserte Oslo-guider og erfarne lærere i norsk for utlendinger. I tillegg samarbeider vi med partnere i utlandet.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Autorisert Oslo guide Martine Eriksen

GRÜNDER OG DAGLIG LEDER
Som autorisert Oslo-guide har Martine Eriksen spesialisert seg på byvandringer for Osloborgere og tilreisende fra inn- og utland.

«Språk og historie forteller om din kultur.
Det åpner døren for integrasjon og forståelse»

Norio Oslo
bottom of page